Welkom bij de nieuwe visie van deze website!

Welkom bij de nieuwe visie van deze website!

Beste lezers,
Ik heb geweldig nieuws om met jullie te delen! Deze website ondergaat een prachtige transformatie en ik kan niet wachten om jullie deelgenoot te maken van deze reis naar een nieuwe visie. En dat wordt het ook: een reis! Het doel ligt niet 100% vast, het is de reis die telt!

Tot nu toe heb ik me voornamelijk gericht op de wonderen van Young Living-producten en een klein beetje op persoonlijke ontwikkeling. Dit blijft een essentieel onderdeel van mijn missie, maar ik wil jullie nu nog meer meenemen in mijn wereld, mijn leven als ‘country girl’ in de prachtige Vlaamse Ardennen.

Waarom deze nieuwe visie?

Het leven op het platteland heeft zoveel moois te bieden. Van de rustgevende natuurwandelingen, het verzorgen van de dieren in mijn kattenpension en op ons boerderijtje, tot de kleine dagelijkse momenten die zoveel voldoening geven. Dit leven wil ik graag met jullie delen. Ik geloof dat de rust en eenvoud van het buitenleven een perfecte aanvulling zijn op een low-tox levensstijl.

Wat kunnen jullie verwachten?

  1. Inzichten in het Country Life: Ik ga jullie meenemen in mijn dagelijkse leven op het platteland. Denk aan verhalen over het verzorgen van dieren, tuinieren, en de schoonheid van de natuur om ons heen.
  2. DIY-projecten en Handwerk: Inspiratie voor handwerk en creatieve projecten die je thuis kunt doen. Of je nu een doorgewinterde knutselaar bent of net begint, er zal voor ieder wat wils zijn. Ik moet ook nog heel veel leren, dus wie weet heb jij wel tips voor mij?
  3. Essentiële Oliën in het Dagelijks Leven: Hoe ik essentiële oliën integreer in mijn country life. Praktische tips en trucs om deze producten optimaal te benutten in huis, voor welzijn en meer.
  4. Verhalen en Reflecties: Persoonlijke verhalen, gedachten en inzichten die voortkomen uit het leven in harmonie met de natuur.

Ik hoop dat deze uitbreiding en nieuwe visie van de inhoud je zal inspireren en je nog meer plezier en voldoening geeft bij het bezoeken van de website. Jouw steun en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde voor mij, en ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze reis samen met jou kan maken.

Bedankt voor jullie vertrouwen en enthousiasme. Samen bouwen we aan een leven dat in balans is met de natuur, met meer rust, eenvoud en geluk.

Blijf ons volgen voor meer updates en verhalen!

nieuwe visie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.