Wellness-box

Wellness-box

Wellness-box !! (??)

Mijn wellness-box!

Dit is mijn wellness-box van vorige maand.

Mijn watte ?
Mijn wellness-box !
Leg eens uit ? Want bad&douche gel ok, maar tandpasta en afwasmiddel ?? is dat wellness ??

Voor mij wel šŸ˜‰ Wellness (volgens VanDaele) = lichamelijk welbevinden, activiteiten, voorzieningen en producten die kunnen bijdragen tot de verhoging van het lichamelijk welbevinden. En daar passen deze producten perfect in, want ook in mijn tandpasta en in mijn huishoudproducten wil ik geen rommel die schadelijk is voor mijn lichaam, jij wel ?
Want als mijn lichaam niet moet bezig zijn met het liquideren van deze rommel, in producten waarmee ik dagelijks in contact kom, dan heeft mijn lichaam tijd en energie voor andere dingen. Voor leuke of belangrijke dingen of als er een of andere onverwachte bedreiging op mijn pad komt. Dan is mijn lichaam klaar om in de verdediging te gaan en zegt het niet : “wacht effe, ik moet eerst nog wat rommel kwijt ā€¦ “

Daarom vind ik het belangrijk, in een hygge lifestyle, waarin genieten en gezelligheid centraal staat, dat ik natuurlijke producten gebruik zonder schadelijke stoffen er in. Want ik wil me geen zorgen hoeven te maken over producten die ik dagelijks en soms meermaals per dag gebruik ā€¦ die momenten spendeer ik liever aan leuke dingen! Jij niet dan ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.