CountryGirl.Be

Leen een diffuser

Je weet pas wat een geur met je doet, als je het zelf ervaren hebt. Iedereen houdt van een lekker geurtje in huis, al kan die definitie van ‘lekker’ wel verschillend natuurlijk 🙂 Over smaken en kleuren valt niet te discussiëren … maar ook niet over geuren vrees ik 😉
Met een diffuser en essentiële oliën kan je eindeloos combineren. Bovendien is het verdampen van deze natuurlijke oliën veel gezonder dan een geurkaars!

Welke geur je in huis wil, is ook afhankelijk van de situatie: wil je een rustgevende sfeer waar je helemaal zen van wordt, of wil je een gezellige kerstsfeer creëren … of misschien wil je wel een of andere slechte geur verwijderen? Het kan allemaal.

Je moet het zien om te geloven, of in dit geval: je moet het ruiken om te geloven

Daarom bied ik je de kans om gedurende een week mijn diffuser (verdamper) te gebruiken. Je krijgt er van mij 3 staaltjes van oliën bij, die aansluiten op jouw voorkeur. Je betaalt me een waarborg van 50€ voor de diffuser (want die is breekbaar) die je dan uiteraard terugkrijgt als ik hem kom ophalen.
Gedurende die week kan je naar hartelust experimenteren met die geurtjes en ze naar believen combineren.

Zie jij het zitten om deze diffuser een weekje uit te proberen? Contacteer me dan en we maken een afspraak!