CountryGirl.Be

e-books

Ik snap dat het niet eenvoudig is om zomaar het roer om te gooien naar een gezonder leven. Ik heb dat ook niet gedaan, ik ben nog steeds onderweg šŸ˜‰
Gezondere gewoontes aanleren gaat bij mij het beste stap voor stap en niet met een ommezwaai. En dan is het makkelijk als je een voorbeeld hebt dat je kan downloaden in de vorm van e-books.

Wist je dat een gewoonte aanleren gemiddeld 30 dagen duurt? Dus wil je iets blijvend veranderen in je leven, geef het dan zeker een maand de tijd. Pas dan heb je het echt een kans gegeven. Je gaat tenslotte ook niet voor 1 dag op dieet om de dag erna te klagen dat je niet bent afgevallen … toch ?

Het eerste wat ik wou veranderen was ‘meer water drinken’. Hoe ik dat gedaan heb, met elke stap netjes beschreven, kan je lezen in mijn eerste e-book (gratis).

Hou deze pagina zeker in de gaten, want er zullen zeker nog e-books bij komen (al dan niet betalend).

Alle beschikbare e-books vind je op deze pagina. Heb je een vraag, opmerking of feedback hierover? Dan hoor ik het graag! Ik wil jullie namelijk zo goed mogelijk informeren en het beste advies geven. Met vragen, opmerkingen en feedback kan ik aan de slag om de e-books nog beter te maken.
Ook jouw ervaringen vind ik heel interessant! Dus heb je de stappen (of Ć©Ć©n van de) gebruikt om jouw gewoontes te veranderen, dan hoor ik dat graag.

e-book ‘meer water drinken’

Veel plezier en succes gewenst!