Kom kennismaken met de oliën

Kom kennismaken met de oliën

‘t Is weer voorbij die mooie zomer … ook al was het een ‘rare’ zomer, we kunnen er alleen maar het beste van maken, niet waar ?
Maar ook al waren de maanden voor de zomer niet zo hectisch als in andere jaren, toch had ik de nood om er even van te bekomen. Even ‘herbronnen’ zoals dat heet.
En ik wil jullie zoveel mogelijk de kans geven om het effect van de oliën, en de andere producten, “aan den lijve” te ondervinden. En dat mag je letterlijk nemen !
Ik heb een paar ideetjes om jullie te laten kennismaken met de oliën en wil jullie over 1 idee alvast al wat meer vertellen.

Kleine opmerking : mijn summerdeal is nog steeds geldig gedurende de maand september !!

Kom kennismaken met de Raindrop.

Het eerste (en grootste) idee is een Raindrop massage : de Raindrop-techniek is een niet-invasieve massage die gebruik maakt van 7 essentiële oliën om je lichaam te balanceren en je immuniteit te ondersteunen. De meeste mensen ervaren deze massage als zeer ontspannend, en is dé ideale manier om te komen kennismaken met de oliën !

De techniek begint met het balanceren van de energie in je lichaam met de blend Valor (II). Dit gebeurt via de voetzolen en eventueel ook via de schouders.

Daarna worden de 7 oliën toegepast op de voetzolen via de Vita Flex-techniek. Zo wordt het lichaam voorbereid op de volgende stappen en het zorgt ook voor ontspanning.

Vervolgens worden de 7 oliën op de rug gedruppeld (vandaar de naam ‘Raindrop’) en met de ‘feathering‘-techniek ‘ingevederd’. ‘Veder’-techniek : ik gebruik opzettelijk niet de term ‘ingemasseerd’ omdat dit een verkeerd beeld geeft van de techniek … (zoals al gezegd : de Raindrop is geen invasieve massage)

De 7 oliën die standaard gebruikt worden, zijn :
– Oregano
– Thyme
– Basil
– Cypress
– Wintergreen
– Marjoram
– Peppermint

Tot slot kan er ‘White Angelica’ gebruikt worden om de ontvanger van de massage te beschermen tegen negatieve energie achteraf. Een volledige massage duurt ongeveer 45 min en zorgt voor een algemeen ontspannen gevoel en ondersteunt je immuunsysteem.

Ik heb de techniek twee jaar geleden aangeleerd in Kroatië en ik was zeer onder de indruk van het effect van de massage. De ervaring is voor iedereen anders omdat ieder lichaam uiteraard anders reageert op de oliën en haalt er ook een ander voordeel uit.

Wist je trouwens dat deze massage ook kan toegepast worden bij honden en paarden ? Bij honden kan ik ze ook geven, met paarden heb ik helaas geen ervaring. Daarvoor kan je terecht bij één van mijn collega’s 🙂

Praktisch

Voorlopig is dit ‘nog maar’ een plan, met de praktische kant ben ik volop bezig ! Dat wil zeggen dat ik een ruimte aan het inrichten ben om hier thuis de massage te kunnen geven. Van zodra die klaar is, lezen jullie het hier meteen ! (schrijf je dus in op de nieuwsbrief, zodat je elk bericht meteen in je mailbox krijgt 😉 , dat kan door je hiernaast in de rechterkolom aan te melden.
Om een massage te boeken zal er ook een online agenda komen, ook dat zal je hier kunnen lezen en uiteindelijk raadplegen.

Heb je nu al vragen over de Raindrop-massage ? Stuur me dan gerust een berichtje, ik maak het graag duidelijk voor jou 😉

PS volg je me al op Facebook ? of op Instagram ?

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.