Fresh Air

Fresh Air

Zeker op miezerige winterdagen, maar eigenlijk op elke dag, en op verschillende plaatsen in het huis, willen de meeste mensen wel een heerlijk geurtje … voor de gezelligheid en sfeer (heel #𝗵𝘆𝗴𝗴𝗲 !!), om een kalmerende omgeving te creëren (slaapkamer), om een fris en schoon gevoel te geven (badkamer, toilet), of om een ander hinderlijk geurtje te verwijderen (keuken) … zoveel plaatsen en redenen om een geur toe te voegen!⁣⁣ Fresh air everywhere!

Er zijn heel wat mogelijkheden om de markt om geuren in je huis te brengen, MAAR die zijn helaas niet allemaal even gezond …⁣⁣ De geuren die je in de winkel kan kopen zijn synthetisch nagemaakt, en 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘵𝘰𝘳𝘦𝘯 𝘫𝘦 𝘩𝘰𝘳𝘮𝘰𝘯𝘦𝘯!⁣⁣
Onbewust ga je dus giftige stoffen (nee je gaat er niet dood aan, maar hormonen zijn wel heel belangrijk op vlak van gezondheid !! ) gewoon de lucht in sturen … met andere woorden, jij, je partner, je kinderen en je huisdieren ademen dit allemaal in!⁣⁣ Van fresh air is er dan helemaal geen sprake meer.

𝘿𝙞𝙩 𝙬𝙞𝙡 𝙟𝙚 𝙚𝙘𝙝𝙩 𝙣𝙞𝙚𝙩 !!

⁣⁣Dus wil je ergens beginnen met 𝗱𝗲𝘁𝗼𝘅𝗲𝗻? Laat dit dan de eerste stap zijn!⁣ En geef toe : veel makkelijker kan niet, gewoon die rommel van luchtverfrissers buiten gooien en vervangen door natuurlijke, gezonde diffusers met natuurlijke essentiële oliën. Ga voor echte frisse lucht!

⁣⁣

Er zijn echt mogelijkheden genoeg qua geur, en zelfs veel meer dan in de handel verkrijgbaar … ook op gebied van diffusers is er keuze genoeg, geen excuus meer om het niet te doen dus 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.