Laat ik mezelf nog even voorstellen!

Laat ik mezelf nog even voorstellen!

Laat ik mezelf nog even voorstellen, voor alle nieuwe volgers, en wie weet: misschien leren mijn trouwe volgers ook nog iets bij šŸ˜‰

Ik ben Maureen, ondernemer, partner en mama van twee tienerzonen, baasje van heel wat dieren (honden, katten, kippen, pony’s en een schaap). Ik hou van veel verschillende dingen :

Waar hou ik van ??
– ik hou van de natuur en omgaan/werken met dieren. Dat is ook de reden waarom we in een boerderijtje wonen in de Vlaamse Ardennen; vandaar ook mijn naam : Country Girl, ik woon ‘op den buiten’ en heb daar bewust voor gekozen. Ik run ook een kleinschalig Kattenpension ‘Felix & Minou’.


– ik hou ook van handwerk/knutselen. Ik heb een voorliefde voor wol (natuurlijk materiaal, I love it !) en heb via mijn mama en oma leren breien en haken. Maar omdat ik geen 10 sjaals tegelijk kan dragen, verkoop ik ze ook in mijn Etsy-winkeltje.

– Aansluitend bij die liefde voor de natuur en natuurlijke producten, kwam ik 4 jaar geleden in contact met essentiĆ«le oliĆ«n. Ik kocht een starterspakket en er ging een hele nieuwe wereld voor mij open ! Ik was meteen verkocht !
Essentiƫle oliƫn kunnen op allerlei vlakken helpen met je welzijn en zorgen voor een goeie sfeer.

En pas een jaar of twee geleden kwam ik tot de ontdekking dat de gemeenschappelijke factor in al mijn ‘liefdes’ eigenlijk ‘HYGGE‘ is. Hygge is, zeg maar de cement van al die zaken! Hygge is een levensstijl, afkomstig uit Denemarken, en betekent eigenlijk: maak het gezellig (zowel binnen als buiten) en geniet van kleine dingen zoals gezelschap, de natuur, lekker eten en drinken, handwerk …. en draag zorg voor jezelf! Neem op tijd wat me-time!

Om me echt beter te leren kennen, kan je me best volgen op IG: @maureen_countrygirl . Daar post ik dagelijks stories en kan je zien wat ik allemaal uitspook, hihi.

Voila, dat ben ik in een kleine notendop. Wil je nog iets extra weten of vragen, zet dat dan gerust in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.