Summerdeal voor je immuniteit !

Summerdeal voor je immuniteit !

We zijn al half juli, ik weet het … En wie mijn facebookpagina volgt, heeft het al zien passeren, maar er zijn ook mensen die niet op Facebook zitten en IEDEREEN heeft recht op de beste deal natuurlijk !!
Daarom geef ik ook hier graag wat uitleg over mijn summerdeal voor je immuniteit 🙂

Immuniteit

Ik heb het in een vorig artikel al gehad over immuniteit : wat is dat nu eigenlijk ? Kort samengevat : je lichaam is gemaakt om zichzelf te herstellen (in beperkte mate uiteraard, er zijn nu eenmaal grenzen) maar daar moet het wel de ruimte en tijd voor krijgen. Je lichaam pakt het meest dringende probleem eerst aan. Een van de meest dringende problemen voor je lichaam is schadelijke stoffen elimineren … Dus als jij je lichaam overlaadt met rommel, dan is je lichaam continue bezig om die rommel buiten te werken. Dat wil zeggen dat het geen tijd en energie heeft om andere dingen te doen, die ook nodig zijn, zoals misschien je eten goed verteren, of je gewicht op peil houden of indringers zoals virussen en bacteriën aanvallen of …

Het mag duidelijk zijn : je immuniteit is belangrijk en je moet dat systeem onderhouden ! Hoe je dat doet ? Door de rommel die je gebruikt zoveel mogelijk te verminderen !

Schadelijke stoffen vermijden

Schadelijke stoffen voor je lichaam zijn in heel veel dingen aanwezig, je eten is een van de grootste dingen : dat stop je immers rechtstreeks IN je lichaam ! Maar over gezonde voeding zijn er ook 101 meningen en nog veel meer boeken geschreven, dus daar ga ik me hier niet aan wagen.

Waar ik het wel wil over hebben, zijn de minder evidente dingen zoals je de producten die je in je omgeving gebruikt. Dingen waar je niet meteen aan denkt als zijnde schadelijk. Alles waar je lichaam mee in aanraking komt, is belangrijk om onder de loep te nemen (in dit artikel leg ik uit hoe je dat kan doen via een app). Dat gaat van verzorgingsproducten en make-up tot de schoonmaakproducten die je regelmatig gebruikt.

Doe me een plezier en bekijk echt eens de producten die je in huis hebt via die app … Je zal versteld staan van de schadelijke stoffen die er inzitten. Kan dat dan anders ? Daar zeg ik volmondig ja op ! En werken die andere producten dan even goed ? Tuurlijk, beter zelfs want ze halen je immuniteit niet naar beneden …


Op welke manier je ook wil beginnen met het boosten van je immuniteit, dat maakt niet veel uit. Alle beetjes helpen en je moet ergens beginnen.
Om de stap makkelijker te zetten, heb ik deze summerdeal voor je immuniteit : als jullie één van de starterspakketten aanschaffen (via mij), dan krijg je er van mij een flesje draagolie bij. En omdat je dan een bepaalde waarde bestelt, krijg je er van Young Living nog een kadootje bovenop (dat kadootje verschilt van maand tot maand). Als dat geen superdeal is ?

Starterkit, de ideale start voor je immuniteit !

Wat is nu zo’n starterkit ? Wel, je hebt er eigenlijk 3 soorten in :
– een starterkit met de 12 meest gebruikte essentiële oliën en een diffuser (ondertussen is er keuze uit 4 verschillende diffusers !)
– een starterkit met de producten uit de Thieves-lijn. Thieves is een unieke blend die alleen bij Young Living te verkrijgen is en die de basis is van een gamma schoonmaak- en verzorgingsproducten
– een starterkit met ons ‘rode goud’ NingXia, een superfood-drank boordevol antioxidanten, om je weerstand van binnenuit te boosten.

Over de starterkit met de 12 essentiële oliën zal ik nog een aparte pagina maken op de site hier. Zo kan je daar altijd terecht voor de volledige uitleg.
Maar geloof me, zo’n starterkit verandert je leven, dat heeft het ook bij mij gedaan ! Het was de start van een leven met veel minder schadelijke stoffen en daar voel je je al snel veel beter door 🙂

Wil jij ook de stap zetten naar een betere immuniteit ? Je lichaam de ruimte geven om te doen waarvoor het gemaakt is ? En je hoeft daar absoluut geen comfort voor op te geven, het gebruik is echt heel makkelijk. Dan is dit zeker iets voor jou. Ik help je ook graag op weg bij het gebruik met tips en tricks !
Zet dan nu de stap en schaf een starterkit aan ! Dit is echt de beste summerdeal voor je immuniteit ! Je kan me daarvoor contacteren en ik help je graag verder om je kadootjes in de wacht te slepen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.