Welkom !

Welkom !

Als eerste berichtje op mijn gloednieuwe site is een woordje van welkom wel op zijn plaats šŸ˜‰

Laat ik me eerst kort even voorstellen : ik ben Maureen, mama van 2 zonen en partner van Hugo, baasje van Lola en Kenzo (de honden), Ben, Whisky, Ross en Cooper (de katten) en nog een aantal katten buiten en de kippen en de schapen … een klein boerderijtje dus, zoals ik het altijd al gewild had !
Daarnaast wil ik vooral gezonder en dichter bij de natuur gaan leven, meer op het ritme van de natuur ook, iets rustiger dan het gejaagde leven dat de maatschappij ons momenteel oplegt …

Die rust vind ik in mijn hobbies : handwerken, ik vind het geweldig om zelf nuttige dingen zoals sjaals en andere kledingstukken te maken … en de natuur zelf ondersteunt me sinds kort ook via de essentiĆ«le oliĆ«n. Deze twee passies zullen aan bod komen op deze site, en wie weet komt er later nog een passie bij, want ik ben tenslotte een multipotential, iemand met meerdere passies in het leven …

Ik wil mijn ervaringen graag met jullie delen, want ik ben er zeker van dat er nog mensen zijn die op zoek zijn naar een gezonder leven, zonder dat je daarvoor aan comfort moet inboeten. EssentiĆ«le oliĆ«n zijn zoooo makkelijk te gebruiken, je hoeft er echt geen specialist voor te zijn. Akkoord, er zijn een paar regels die je moet in acht nemen voor de veiligheid, maar daarover vertel ik later meer ! (Kan je echt niet wachten, contacteer me dan gerust, ik ben altijd bereid om je de nodige uitleg te geven šŸ˜‰ ).

Zo, dat was een korte introductie, als je niets wil missen, kan je je steeds inschrijven voor de nieuwsbrief van deze site, zo hoef je niets te missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.