(nieuwe) start !

(nieuwe) start !

Het is al van 2018 geleden dat ik mijn eerste berichtje geschreven heb … shame on me dat ik geen berichten meer geschreven heb !! Sorry … maar we beginnen gewoon opnieuw , toch ?

Sinds mijn eerste berichtje is er iets veranderd … want er is een hondje bijgekomen ! Eind november 2019 is onze Sk8er geboren, en sinds eind januari hebben we dus een pupje in huis ! En wat een scheetje …
Hij is een pup natuurlijk , dus puppy-streken horen er bij, maar hij leert echt snel … Met de andere honden gaat het ook goed, Sk8er moet nog wat leren dat hij Kenzo met rust moet laten (Kenzo is nu 15 jaar oud en kan zich niet meer zelf ‘verdedigen’), en Lola moet nog leren opkomen voor zichzelf want Sk8er daagt haar echt wel uit, haha .

En met Sk8er heb ik toch wel plannen, aangezien hij zich echt snel aanpast aan nieuwe situaties en niet zo snel onder de indruk is … Ik heb Sk8er ingeschreven in een casting-bureau voor dieren, dus om later fotoshoots te doen, of een acteursrolletje te doen … Spannend he ! Die avonturen (als alles positief blijft verlopen, en daarbij staat het welzijn van Sk8er echt wel voorop) kan je hier ook volgen ­čśë

Maar to the point nu, vanaf nu wil ik hier dus wel werk van maken om jullie tips te geven voor een gezonder leven, een healthy lifestyle en hoe ik dat probeer te doen in het dagelijkse leven.

Ik kijk er alvast naar uit, ik hoop jullie ook want elke tip, hoe klein ook, die je kan implementeren in je leven, is mooi meegenomen en brengt je een stap dichter bij een gezonder leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.